Promotor

miercuri, 10 februarie 2016

De ce sa optezi pentru serviciile de inchirieri masini Bucuresti oferite de agentia Rent a car Otopeni?

Probabil ca multi din cititorii acestui blog au folosit pana acum serviciile de inchirieri masini. Cei care au optat pentru o colaborare in domeniul serviciilor de inchirieri masini Bucuresti oferite de agentia Rent a car Otopeni, stiu ca au avut parte de colaborari de succes, bazate pe respectul pe care l-am acordat clientilor si pe calitatea serviciilor oferite. Pana acum am reusit sa incheiem contracte de inchirieri masini Bucuresti cu peste o mie de clienti. Ne place sa credem ca o mare parte dintre acestia au primit servicii de calitate. Mai jos va prezentam cateva motive pentru care credem ca agentia de inchirieri masini Rent a car Otopeni, se afla printre cei care au cele mai bune oferte.
1. Disponibilitatea noastra pentru serviciile de inchirieri masini Bucuresti.
Programul nostru de lucru este non stop, in permanenta cineva se afla la biroul de inchiriere pentru a raspunde solicitarilor sau problemelor venite din partea clientilor. Pe langa serviciile de inchirieri masini Bucuresti, oferim clientilor si asistenta rutiera pe toata perioada in care acestia colaboreaza cu noi.
2.Inlocuirea masinii in caz de nevoie.
Daca veti opta pentru o colaborare cu noi in domeniul inchirierilor auto Bucuresti, trebuie sa stiti ca in caz de nevoie, daca masina se va defecta, va aducem alta la schimb, fara ca dumneavoastra sa achitati taxe suplimentare.
3.Oferte si reduceri de pret.
Clientii care au folosit pana acum serviciile noastre, au beneficiat de reduceri de pret care uneori au fost si cu 30 la suta mai mici decat pretul total. Aplicam aceste tarife pentru a ii fideliza si a primii recomandarea lor.
4.Predarea si preluarea masinii.
Chiar daca majoritatea persoanelor care opteaza pentru inchirieri masini Bucuresti solicita predarea masinii in aeroport, acest serviciu va este oferit gratuit de Rent a car Otopeni indiferent de ora la care veti ateriza. Masina va poate fi de asemenea oferita gratuit in orice sector al Bucurestiului. In functie de solicitarile clientilor, masina poate fi predata cu rezervorul plin sau nu.
5.Garantia.
Practicam cele mai scazute preturi pentru garantie dintre majoritatea societatilor specializate in serviciile de inchirieri masini Bucuresti, numai o suta de euro pentru modelele din gama low cost. Clientii care nu doresc sa plateasca garantia, au posibilitatea sa opteze pentru o asigurare full, care se calculeaza in functie de modelul auto dorit si de numarul de zile de inchiriere. Rent a car Bucuresti este intotdeauna tot ce ai nevoie.
Daca doriti sa beneficiati de cele mai bune oferte pentru inchirieri masini nu ezitati sa va alegeti autoturismul dorit de pe site-ul http://www.rent-a-car-otopeni.ro Pentru imbunatatirea calitatii serviciilor, am modificat si site-ul web al companiei, aici dupa ce ati completat formularul de comanda online veti primi in cel mai scurt timp factura pe e-maill.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.